Raads- en coalitie akkoord

Na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 is er onder aanvoering van Gemeentebelangen hard gewerkt aan een raads- en coalitieakkoord. Woensdag 2 mei 2018 werden beide akkoorden door de betrokken partijen ondertekend en mocht burgemeester van de gemeente Noordenveld Klaas Smid uit handen van Henk Kosters het raadsakkoord ‘Noordenveld weet raad!’ en het coalitieakkoord ‘Verbinden, samenwerken, doen!’ in ontvangst nemen.

Definitief vastgesteld
Beide akkoorden werden in de maanden die daarop volgden voorgelegd aan de inwoners van Noordenveld. Zij kregen de kans om de plannen voor de komende vier jaar bij te schaven en na enkele kleine aanpassingen zijn zowel het coalitieakkoord als het raadsakkoord op 4 juli 2018 door de raad definitief vastgesteld.

Verkiezingsprogramma
Gemeentebelangen Noordenveld is blij met het raads- en coalitieprogramma dat er nu ligt. Veel belangrijke thema’s uit het verkiezingsprogramma van Gemeentebelangen Noordenveld zijn in de programma’s overgenomen zoals de jeugdraad, het dorpenfonds, geld voor de zorg, blijf voor de zorg, verduurzaming van Noordenveld, veiligheid en de verbetering van sportaccommodaties.

Open voor gesprek
Zoals u van Gemeentebelangen gewend bent willen wij graag ook de komende bestuursperiode  met de inwoners van Noordenveld in gesprek om onze prachtige gemeente nog mooier te maken. Onze wethouders en fractieleden staan midden in de maatschappij en zijn altijd en voor iedereen aanspreekbaar. Een keer langs komen in onze fractievergadering? Ook dat kan! Laat het ons weten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laatste Nieuws

Agenda

april

Geen Evenementen

mei

14mei20:0022:00Algemene Ledenvergadering

29mei20:0023:00Fractievergadering Gemeentebelangen NoordenveldJe bent van harte welkom om deze vergadering bij te wonen.

juni

Geen Evenementen

X