Contact

Wij komen graag met u in contact. U kunt ons via vele wegen bereiken. U kunt een mailtje sturen naar  info@gemeentebelangen.nu, onderstaande contact-formulier invullen of ons bereiken via een van onze social media kanalen.

Fractievergadering

Elke woensdag voor de raad- en raadscommissievergadering aan komt de fractie van Gemeentebelangen bijeen. Meestal vindt de fractievergadering plaats in zaal Lieveren op het gemeentehuis aan de Raadshuisstraat in Roden maar de fractie vergadert ook op locatie. Op onze site, de lokale pers en via onze social media kanalen laten wij weten als wij bij u in de buurt vergaderen. De fractievergadering begint om 20:00 uur.

U bent van harte welkom om bij onze fractievergadering aanwezig te zijn. Wel stellen wij het op prijs als u uw komst kenbaar maakt bij een der raadsleden of door middel van een e-mail naar  info@gemeentebelangen.nu.

Contact met onze raadsleden

Wilt u contact opnemen met een van onze raadsladen? Op de pagina Wethouders & Fractie vindt u alle informatie over de raadsleden en kunt u via social media of e-mail contact met ze opnemen.

Teruggebeld worden?

Ook dat kan! Laat op onderstaand formulier uw naam en telefoonnummer achter en vertel ons het onderwerp waarover u ons graag wil spreken. Dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van de fractieleden die u het beste kan helpen.

Contactformulier

Ik wil teruggebeld worden.

3 + 8 =

GB TV

Agenda

september

04sep20:0022:00Fractievergadering Gemeentebelangen Noordenveld.

11sep19:3020:00Praten met een raadslid

11sep20:0023:00Raad- en raadscommissievergadering

26sep20:0022:00Fractievergadering Gemeentebelangen Noordenveld.

X