Contact

Wij komen graag met jou in contact. Je kan onderstaand formulier invullen of via onderstaande e-mail adressen contact op nemen met het bestuur of de fractie. 

Kiesvereniging van Gemeentebelangen Noordenveld
Ledenadministratie, bestuur, etc
secretaris@gemeentebelangennoordenveld.nl

Fractie Gemeentebelangen Noordenveld
Politieke vragen en/of inbreng
fractie@gemeentebelangennoordenveld.nl

Fractievergadering

Elke woensdag voor de raad- en raadscommissievergadering aan komt de fractie van Gemeentebelangen bijeen. Meestal vindt de fractievergadering plaats in de raadszaal op het gemeentehuis aan de Raadshuisstraat in Roden maar de fractie vergadert ook op locatie. Kijk bij de agenda wanneer wij waar vergaderen. De fractievergadering begint om 20:00 uur.

Je bent van harte welkom om bij onze fractievergadering aanwezig te zijn. Wel stellen wij het op prijs als je je komst kenbaar maakt door middel van een e-mail naar fractie@gemeentebelangennoordenveld.

Contact met onze raadsleden

Wilt u contact opnemen met een van onze raadsladen? Op de pagina Wethouders & Fractie vindt u alle informatie over de raadsleden en kunt u via social media of e-mail contact met ze opnemen.

Teruggebeld worden?

Ook dat kan! Laat op onderstaand formulier uw naam en telefoonnummer achter en vertel ons het onderwerp waarover u ons graag wil spreken. Dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van de fractieleden die u het beste kan help

Contactformulier

Ik wil teruggebeld worden.

7 + 13 =

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laatste Nieuws

Agenda

april

Geen Evenementen

mei

14mei20:0022:00Algemene Ledenvergadering

29mei20:0023:00Fractievergadering Gemeentebelangen NoordenveldJe bent van harte welkom om deze vergadering bij te wonen.

juni

Geen Evenementen

X