Onze 50 kandidaten

1. Kirsten Ipema – Langelo

Kirsten (1981)

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Jos Darwinkel – Roden

Jos (1989)

 

 

 

 

 

 

 

3. Richard Veurman – Peize

Rikus (1956)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Rikus Koopman – Norg

Rikus (1956)

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Hendrik Smeenge – Roden

Hendrik (1963)

 

 

 

 

 

 

 

6. Ryanne Meijer – Roden

Ryanne (1980)

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Rik van der Es – Roden

Rik (1984) is geboren en getogen op de Brink in Roden en is altijd actief geweest in het verenigingsleven (Volksvermaken Roden, AV’75, VV Roden, Gemeentebelangen). Hij werkt als Evenementencoördinator en management ondersteuners regio Drenthe en medewerker marketing en communicatie voor VNO-NCW MKB Noord, de ondernemersvereniging.

“Een praatje met de buurman, een gezellig en divers winkelcentrum, gezonde ondernemers, florerende (sport) verenigingen, actieve vrijwilligers, leuke evenementen, moi zeggen, een schone omgeving, prachtige natuur, een behulpzame en meedenkende gemeente en alle voorzieningen dichtbij. Een kleine greep van de vele ingrediënten die zorgen voor een goede leefbaarheid van een gelukkig Noordenveld. Daar ga ik voor! Niet in het pluche wachten op wat komen gaat, maar actief en met inwoners voorop in de strijd om Noordenveld nog mooier te maken!”

8. Armein Sikkenga – Roden

Armein (1983) 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Sander Renkema – Roden

Sander (1978) werkt bij een grote telecom aanbieder als opleidingsmanager. Hij is opgegroeid en woont in Roden en ziet zichzelf als een betrokken Noordenvelder. In het verenigingsleven (hockeyclub MHC Roden) heeft hij jarenlang allerlei functies bekleed en daarbij had hij samenwerken hoog in het vaandel staan.

“Plannen, ideeën en verplichtingen zijn er voldoende. Ook voor Noordenveld. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van huizen en de energietransitie. Als inwoners van onze mooie gemeente hebben we invloed op deze zaken maken we zo onze toekomst. Belangrijk is dat we samenwerken, naar elkaar luisteren en oog hebben voor elkaars invalshoeken! Zo maken we van uitdagingen kansen!”

10. Hans Strik – Norg

Hans (1962)  heeft 40 jaar gewerkt als ambtenaar hoofd bibliotheek, onderwijs en sport en plaatsvervangend hoofd Arbeid in Maastricht en Zwolle. Daarnaast was hij  15 jaar lang voorzitter van zowel de lokale als landelijke ondernemingsraad. Sinds drie jaar is hij voorzitter van het jeugdbestuur bij voetbalvereniging GOMOS uit Norg en penningmeester van de Verkeersgroep in Norg. Na 33 jaar in Limburg gewoond te hebben gewoond zijn hij en zijn vrouw Tiny teruggekomen naar het noorden en in het mooie, gezellige Norg gaan wonen.

“De lokale politiek heeft mij altijd getrokken en ik wil mij  inzetten voor de bewoners van Noordenveld door te luisteren naar wat ze bezig houdt en waar zij over mee willen praten. Ik sta dicht bij de mensen en wil ik ze aan de voorkant mee te laten participeren in de besluitvorming rond politieke zaken. Verder ga ik mij inzetten voor betere sportaccommodaties en faciliteiten en de leefbaarheid in de gemeente Noordenveld in het algemeen.”

 1. Simon Wekema (Groningen)
 2. Ronald Drent (Roden)
 3. Henk Jan Oosterbeek (Roderesch)
 4. Bob den Boer (Roden)
 5. Rien Pheifer (Veenhuizen)
 6. Marjan van Erp (Roden)
 7. Hans Schulten (Roden)
 8. Pierre Berghuis (Nieuw Roden)
 9. Yvonne Nijnuis (Steenbergen)
 10. Rolf Swart (Roden)
 11. Jeichien Martens (Langelo)
 12. Hans Coenen (Peize)
 13. Jeroen Kruims (Roderwolde)
 14. Ans van Gastel (Roden)
 15. Jan Posthumus (Leutingewolde)
 16. Gea Akker (Roden)
 17. Jan Koolen (Norg)
 18. Agnes Jansen (Norg)
 19. Gert Holthuis (Steenbergen)
 20. Jan Kemkers (Roden)
 21. Aaltje Bron (Roden)
 22. Thea Nijnuis (Peize)
 23. Bertus Jansma (Foxwolde)
 24. Harry Oolders (Roden)
 25. Wim Stroetinga (Peize)
 26. Albert Gelling (Roden)
 27. Henk Hagenauw (Roden)
 28. Lammert Woldman (Peize)
 29. Dick Bathoorn (Roden)
 30. Jan Ensing (Roden)
 31. Henk Kosters (Peize)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laatste Nieuws

GB TV

Agenda

januari

Geen Evenementen

februari

Geen Evenementen

maart

Geen Evenementen

X