Jeugdraad

Download hier ons verkiezingsprogrammaJeugdraad

Wie anders dan jezelf weet wat jij wilt? Een nieuwe hangplek in het dorp, een pannakooi op het plein, verbetering van het fietspad naar school, een te gek jongerenevent in de zomer, of weer een echte uitgaansgelegenheid voor de jongeren in Noordenveld.

Gemeentebelangen Noordenveld wil een jeugdraad instellen met eigen verantwoordelijkheid en mét een eigen budget! Swingend meewerken aan deze plannen? Bepaal zelf hoe jouw straat, schoolroute of disco eruitziet en beslis mee in de jeugdraad met eigen geld. Hoe chill is dat?!

 

Wonen

De droom van iedere jongvolwassene, op eigen benen staan. Maar dan moet dat wel kunnen! Gemeentebelangen Noordenveld wil betaalbare huur- en koopwoningen voor de jeugd zodat ook jij in onze mooie gemeente kan blijven wonen!

De starters woningen op Roderveld IV en de huur-appartementen die aan de Raadhuisstraat in Roden gerealiseerd worden gelden hiervoor als mooi voorbeeld. Maar ook in Peize en Norg willen wij dat jij daar op een betaalbare manier kan blijven wonen!

 

Sport

Sporten is leuk en gezond! Maar dan wil je wel op een fatsoenlijk veld sporten en niet in de modder.

Gemeentebelangen Noordenveld wil de sportaccommodaties in Noordenveld verbeteren. Het in samenwerking met de sportclubs realiseren van kunstgrasvelden en het mooie schoolplein in Norg zijn hiervan mooie voorbeelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laatste Nieuws

Agenda

juli

Geen Evenementen

augustus

Geen Evenementen

september

Geen Evenementen

X