Ryanne Meijer, gemeenteraadslid voor Gemeentebelangen Noordenveld sinds 2018, heeft de fractie en het bestuur laten weten dat ze gaat stoppen met haar werkzaamheden als raadslid. De reden van haar vertrek is een verandering in haar persoonlijke omstandigheden.

Ryanne: “Ik heb een nieuwe baan en ga meer werken, waardoor ik minder tijd en aandacht kan besteden aan het raadswerk. Ik ben er niet de persoon naar om dingen half te doen. Daarnaast ben ik moeder van 2 prachtige kinderen en wil ik er voor hen zijn. Ik heb het raadswerk met veel plezier gedaan en ga het zeker missen. Ik blijf actief betrokken bij Gemeentebelangen, maar wel in een andere rol. Welke rol dat is, zal de komende tijd duidelijk worden.”

scherp van de tongriem gesneden

Fractievoorzitter Richard Veurman betreurt het vertrek: ‘’Ryanne is scherp van de tongriem gesneden en heeft een uitstekende dossierkennis, met name op het gebied van het sociaal domein. Uiteraard gaan we haar kwaliteiten, kritische noot, lach en sociale betrokkenheid binnen onze fractie missen. Tegelijkertijd hebben we begrip voor haar keuze.’’

Voorzitter van Gemeentebelangen Noordenveld Jeroen Kruims zat samen met Ryanne in de Noordenveldse raad tijdens de raadsperiode 2018-2022. Hij kan het alleen maar eens zijn met de woorden van Veurman. “Ze heeft zich tot op de dag van vandaag met ziel en zaligheid ingezet voor de Noordenveldse samenleving. In het algemeen, maar vooral in haar specialisme, het sociaal domein, zullen we Ryanne, met haar parate kennis en tomeloze inzet voor de inwoners van de gemeente Noordenveld, enorm missen.”

Ryanne zal stoppen na de besluitvormende vergadering van 3 april 2024. Hierdoor is er voldoende tijd om de volgende kandidaat op de lijst te benaderen en haar portefeuilles over te dragen.

X